Lisää yrityksestämme

Yrityksemme arvot:  

Mielestämme yrityksen menestystä voidaan mitata muillakin kuin taloudellisilla arvoilla, esim. työympäristöllä, työssä viihtymisellä, asiakastyytyväisyydellä sekä muilla sosiaalisilla arvoilla ! Pyrkimyksenämme on, että kaikki yrityksen työntekijät ovat yhtä suurta perhettä.Tämän ideologian noudattaminen on haasteellista, mutta mielestämme olemme onnistuneet siinä mainiosti. Vaalimme siis pehmeitä arvoja. Tässä kovassa maailmassa tahdomme pitää omasta tyylistämme kiinni.

 

Henkilöstö:

Tuotannossamme on monipuolisia ammattiosaajia. Tällä hetkellä hallissa ahertaa 3-5 henkilöä. Toimihenkilöitä Ekin Muovi Oy:n kanssa yht. 5 henkilöä. Tämän pienen mutta sisukkaan henkilöstömme kanssa on hyvä jatkaa työntekoa ja asiakkaiden palvelua.

Historia "pähkinän kuoressa":

Yrityksemme perustaja on Erkki Lappi.

Kun vuoden 1991 lopussa Ekin Muovi Oy:n "tien toisella puolella" toiminut yritys Rst-Valmiste Ky Manniset meni konkurssiin sai Erkki idean laajentaa toimialaa myös metallin saralle. Hänen vuosikymmeniä kestänyt metallialan tuntemus antoi rohkeutta tähän siirtoon. Onhan Erkki ammatiltaan teknistenaineiden opettaja ja on opettanut pitkään myös metallialan opiskelijoita ammattikouluissa. Joten päätös oli helppo, Erkki hankkin perheensä kanssa Rst-valmiste Ky Mannisen konkurssipesän ja uusi yritys nimeltään Rst-Lapit Oy näki päivän valon 29.4.1992.

Konkurssipesän mukana yhtiölle tuli "valmiiksi" työntekijöitä joiden kanssa oli hyvä jatkaa matkaa. 1999 oli tuotanto jo kasvanut siihen pisteeseen että tuotannolle sekä uusille koneille tarvittiin tilaa, joten ensimmäinen laajennus tehtiin. Investoitiin Euroopankin mittakaavassa todella monipuoliseen 3D-vesileikkauskoneeseen. Koneen hankinta ei ollut kevyt eikä halpa prosessi mutta maksuista selvittiin ja kone toi paljon etuja, ei tarvinnut enää tilata välttämättä kaikkia leikkausosia muilta.

Vuonna 2010 (samaan aikaan kun Ekin Muovikin laajensi tuotantotilojaan) päätettiin laajentaa kerta heitolla lisää. Tuotantotilat pistettiin sellaisiin mittoihin että ne käytännössä tuplaantuivat, samalla laajennettiin ja uudistettiin myös kaikki konttoritilat. Teimme suuren työn mutta tätä ei ole kukaan yrityksessämme katunut, meillä on mahdollisuus ja valmius tehdä todella suuria projekteja. Tällä hetkellä meillä siis tiloja 2500 m2.

 Yrityksestämme on ollut vuosien varrella paljon hyötyä niin Ekin Muovi Oy:n metalliosien alihankkinnassa sekä myös katsottuna molempien yhtiöiden kilpailukykyä markkinoilla. Yhteistyöllä pystymme toimimaan monipuolisesti niin metalli kuin lujitemuovialallakin. Yhtiömme ns. kultaikaa oli kun valmistimme 90 luvulla yli 20 000 wc lattiakehää silloiselle Sinex Oy:lle josta ne menivät kylpyhuone elementtien mukana laivayhtiöille suuriin loistoristeilijä aluksiin sekä  tuulivoimalatuotannon pyöriessä vauhdilla Ekin Muovin puolella (2005-2012), yhtiömme sai tehdäkseen kaikki Ekin Muovin tuulivoimalakomponettien metalliosat  joita oli paljon ! Lisäksi vuosien varrella on ollut mukavasti myös elintarviketeollisuuden asiakkaita joita mielellään otamme lisää.

Tällä hetkellä pääsääntöisesti valmistamme elintarviketeollisuuden tuotteita sekä Ekin Muovin alihankintatöitä.

Erkki on toiminut yrityksemme toimitusjohtajana 1992-2013 ja nykyisin yrityksemme toimitusjohtajana on Petri Lappi, Ekin vävy. Rst-Lapit Oy:n omistavat Erkki, Pirkko sekä Tatjaana Lappi. Hallituksen puheenjohtajana häärii tällä hetkellä Erkki Lappi ja jäseninä ovat Petri,Tatjaana ja Pirkko Lappi.

Hyvien asiakkaidemme, osaavan henkilöstömme ja yhtä pitävän perheemme voimin teemme kovasti työtä tänäkin päivänä, että saamme pidettyä pyörät pyörimässä ja "Duunit Pelastettua" rakkaassa Suomen maassamme !